maanantai 7. lokakuuta 2013

Kaukon kaupunkiseikkailu

Nuorimies on viime viikot eläny vähän turhan landepaukkuelämää. On vaan rallailtu pitkin metsiä ja peltoja. Ja aina laumassa. Joten lähdettiin Kaun kanssa seikkailemaan Kerava Cityyn.

Kauko on kohta 8kk eikä ole kertaakaan ollut junassa. Niinpä marssittiin juna-asemalle ja siellä onneksi odotteli lähtöään yksi juna. Hypeltiin ovesta sisään ja ulos ja noh, Kauko oli ihan Kauko. Mikäpä sen maailmaa nyt hetkauttais. Oltiin ihan liki junassa kun se lähti liikkeelle ja sillon ehkä vääääähän meinas alkaa jännäämään ja piti siirtää pylly pois junan läheltä. Mutta ei mitään paniikkia tai muuta överiä.

Sitten käytiin katsomassa aseman lähellä olevaa pelottavaa patsasta. Kyseinen patsas on sekä Birrelle että Bealle aiheuttanut aikanaan paskahalvauksen, mutta noh, Kauko on edelleen aika Kauko. Kyllä se sitä katteli, mutta aika itsevarmoin elkein eikä ollu kovin moksiskaan koko ukkelista.

Keskustan alueella oli semmosia tutisevia jättiläissieniä ja niiden päällä piti tottakai pistää Kau kiipeilemään. Ja hetkeksi pysähdyttiin syömään omppua. Ja nurtsikentälläkin pyörähdettiin. Ohitettiin aika monta koiraa ja kerta toisensa jälkeen sain olla ylpeä pikkupojastani.

Kyllä Kauko on niin Kauko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti