lauantai 16. marraskuuta 2013

Aktiivinen lauantai ja liikaa kuvia

Tänään on ollut jännä päivä, etenkin Kaukolla. Vietettiin melkein parisen tuntia Tammiston Murressa. Kauko oli oma huonotapainen itsensä ja kiipeili ihmisiä vasten ja taisi se vähän pöydälläkin kiipeillä. Paljon maisteltiin nameja samalla kun pitkään ja hartaasti suunniteltiin ostoksia.

Ensimmäisenä ostoslistalle valikoitui Kong Bounzer -lelu. Kauko sai sen heti koekäyttöön ja se oli suurensuuri menestys! Sormet sai tunkea aivoihin asti korvien kautta, niin korvia huumaava meteli lähti räyhäkkäästi Bounzerilla leikkivästä Kaukosta. Se puri ja raivosi ja huusi kurkku suorana. Eli ihan perus Kaukoa. 

Sen lisäksi ostettiin ihania tuoreita possun kylkirustoja ja nameiksi 5kg:n pussi Natural Menuja. Jos pärjäis taas hetken aikaa namirintamalla. Muuten tota koiranruokaa tän talouden pakastimissa onkin vaikka vähän muillekin jakaa...

Murressa vierailun jälkeen käytiin hakemassa tytöt kyytiin ja suunnattiin pellolle. Bounzer lähti mukaan ja sitä riepoteltiin pitkin peltoa. Kuten kuvista voi huomata, niin suurimman osan ajasta se oli Kaukon hallussa, mutta välillä sitä revittiin kahden ja kolmenkin koiran voimin.

Samaan aikaan kauempana pellolla oli joku porukka ilmeisesti mettäkoirien kanssa harjottelemassa jotain. Ainakin pyssyn pamahduksia kaiku pitkin peltoa useita kertoja. Mun koirat ei pamauksista ollu moksiskaan, korkeintaan kattelivat vähän kiinnostuneina, että mikäs siellä paukkuu ja sitten jatkoivat omia touhujaan. 

Kauko on ihan hiiiiiiiirmu väsynyt. Sillä on ollu erittäin rankka lauantai ja se oikeutetusti on levittäytynyt pyyhkeiden päälle lämpimälle kylppärin lattialle ja ketarat ojossa lataa akkujansa. Oikein oikein hyvä lauantai. :)

Ja tuttuun tapaan kaikki kuvat peltoilusta löydätte TÄÄLTÄ.


Porokoiralla on kuulemma vaatimaton ravi...
Aurinko häikäsee!

Hoplaa!Mieletön aarre.

Maailman söpöin pikkutyttö. <3

Hepuli!
Sika-nautaa, possun kylkirustoa, öljyä ja c-vitamiinia.

3 kommenttia:

 1. Bounzer on paras! Täälläkin saa kovaa kyytiä. Otetaan joku kerta pari niitä pellolle mukaan. Ihan vaan, että tulis tappelukuvia! :D

  VastaaPoista
 2. Toi Bean naamakuva on uskomaton. En tiedä, olenko ikinä nähnyt yhtä suupielet korvissa hymyilevää koiraa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kova hymyilemään. Syliin ängetessään ja kun sitä paijaa, niin sen suupielet venyy korviin asti. Onnellinen pikkutyttö on onnellinen pikkutyttö.. :)

   Poista