perjantai 29. marraskuuta 2013

Blogihiljaisuus

Jotkut on jo saattaneet löytää tiensä mun toiseen blogiin, jossa on käynnissä vain mua itseäni käsittelevä projekti. Oon keskittyny siihen projektiin niin täysillä, että Koirablogi-parka on jäänyt ihan unholaan.

Koiria ei kuitenkaan ole unohdettu. On temppuiltu, opeteltu ja lenkkeilty. Ja melko suurella varmuudella uskaltaisin luvata, että lauantaina saadaan uusia vauhdikkaita kuviakin. Kaukon missiona on ollut rauhallisuus ja pitkäjänteisyys. Nenäkosketuksen keston piteneminen, pannukakkuna makaamisen tarjoamista joka väliin pitkillä ajoilla ja rauhallisemman toiminnan vahvistaminen. Kaukolla kun jokseenkin helposti alkaa lipsumaan kiroilun puolelle niin välillä tätä rauhallisempaakin puolta. Vaikeaa, hyvin vaikeaa.

Bea on tehnyt vanhoja tuttuja juttuja ja sen maahanmenosta on tullut melko mainittava. Se mäjähtää maihin mistä vauhdista tahansa ja tekee sen suurella pätevyydellä. Sen lisäksi Bea on jatkanut valjaisiin siedätystä ja etenee siinä projektissa hiljalleen. Nyt se on pystynyt joka kerta juoksemaan ja jopa tuomaan lelua. Kaikkea uutta siis saavutettu.

Tuksu on vaan Tuksu. Se pihtaa juoksujaan edelleen, mutta kutina masussa ja punotus tassuissa on palannut taas kerran hiljalleen, joten uskaltaisin veikata kohta jotain tapahtuvan. Pääsis sitten suunnittelemaan sen sterkkauksen ajankohtaa. Tuksu on myös tehnyt omia lempparitemppujaan ahkerasti ja ultimaattisin palkka on Novalta saadut kuivatut kanafileet. Tuksu menis niiden eteen vaikka perä edellä kuuhun! Sillä meinaa silmät tippua päästä innostuksesta, kun kaivelen herkkuja pussista.

Noin muuten Birre on ihan ollu hyvällä tuulella. Hepuloi ulkona ja painii Kaukon kanssa. Räksyttää ilosesti innostuessaan ja kotona kaipaa peiton alle lämpimään. PerusTuksua siis. 

Viikonloppuna olisi siis pitkästä aikaa kuvia tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti