perjantai 15. marraskuuta 2013

Hyvä koirahieroja?

Onko kellään suositella abaut inhimillisen matkan päästä Keravalta hyvää koirahierojaa? Tai jos haluaa vaikka olla suosittelematta jotain tiettyä, niin sekin käy ja jos ei halua parjata ketään julkisesti, niin voi laittaa vaikka sähköpostilla jonnan-@hotmail.com.

Mun kultapossut haluaa hierottavaksi ja mulla on valinnanvaikeus! Help!

2 kommenttia:

  1. Mä oon käyttänyt muutamalla eri. Eniten oon tykännyt tästä nykyisestä - Remediumissa (Espoo) ja Aistissa (Vantaa) hierova Petra Snellman-Niemenpalo. Aistissa on myös toinen kiva fysioterapeutti, muistaakseni Niina nimeltään. Käydään sen takia nyt Espoossa asti, koska siellä on myös vesijuoksumatto.

    VastaaPoista
  2. löytyykö Naatalista koirahierojaa? Tällä hetkellä käymme Turussa, mutta matka on vähän liian pitkä.

    VastaaPoista