tiistai 31. joulukuuta 2013

Onnea tulevaan vuoteen!

Kauko ja Bea oli mukana tänään töissä ja sen ansiosta ne on olleet valveilla yhteensä melkein 12h. Se on koiralle aika pitkä aika olla nukkumatta. Tämä on ollut tietoinen veto, koska nyt kotona on hyvin väsynyttä koiraa. Bea piti väsyttää koska se on ilmentänyt paukkuarkuutta aikaisempina vuosina ja Kaukon kanssa pelaillaan varman päälle kun tää on sen ensimmäinen vuodenvaihde.

Beaa ajatellen ostin eilen myös apteeksista valmistetta nimeltä Calmex. B-vitskuja, aminohappoja ja kasviuutteita, eli aika turvallisen oloinen kokeilu. Vaikea sanoa toimiiko noi jotenkin vai ei, koska koirat on muutenkin aika väsyneitä valvomisen takia (Kaukokin sai tommosen napin, ihan vaan varmuuden vuoksi, maistuupahan ainakin uni jos ei muuta), mutta ainakin vähän vajaa tunti kapseleiden ottamisen jälkeen täällä tuhisee kaksi todella syvässä unessa olevaa hörökorvaa.

Birre ei pelkää raketteja yhtään ja sille toi rauhottuminen ei muutenkaan ole ongelma niin sille ei huumeita tarjoiltu. Sen takia Tuksun nenä vielä vähän vipattelee keittiön suuntaan, josta kantautuu omaankin nenään varsin herkullinen paistettavien pihvien tuoksu.

Jos ja kun noi kaksi huumattua sankaria tosta heräävät niin mulla on pakkasessa odottamassa ihan valtavat naudan ydinluut kaikille kolmelle. Olettaisin niiden heräilevät juuri siihen pahimman rytinän aikaan, joten luista saavat sitten herkullista tekemistä pitkäksi aikaa. Muutaman tunnin päästä voi antaa jo uudet Calmexit, ainakin Bealle.

Nyt mä keskityn olemaan ressaamatta ite ja nautiskelen mun työpäivän aikan siivotusta kodista, täyteen ahdetusta jääkaapista, musiikista ja tuoksukynttilöistä. Ensi vuonna jatketaan, nyt kaikille oikein rauhallista ja erityisesti turvallista uutta vuotta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti