sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Toive: Varustepostaus

Toivottiin varustepostausta, joten semmonen sitten tehdään. Ehkä suurimman osan tavaroista sain haalittua kasaan, mutta en ihan kaikkia. Osa pannoista on hukassa, samoin aika monta lelua, mutta jos tässä olis suurin osa!


Ylläolevassa kuvissa on alimpana mun juoksuvyö. Sen vieressä kaksi 2m pitkää vetoliinaa, Zeron Short -valjaat, kahdet teddy-pehmusteiset husky-malliset valjaat (toiset vain lainassa), perinteisemmät Zero Colorado-huskyvaljaat ja Jokke Pallas -kävelyvaljaat.


Tässä ylläolevassa kuvassa on hihnat ja pannat. Alimpana Hurtta Lifeguard -taluttimia kolme kappaletta, Kaukon sininen pentuajan hihna, ruskea näyttelyissä käytetty nahkahihna, ohut näyttelyhihna jossa kiinteänä puolikuristavaa pantaa ajava osa, sininen punoshihna, oranssi Dog&Catin grippihihna, punainen Hurtan perushihna, Dog&Catin punainen grippihihna, kahvaton lyhyt pätkä (onko se sitten tottishihna vai mikskä sitä sanois) ja 8m flexi. 

Pannoissa alimpina on pentupantoja. Sitten kaksi Ratian harmaata pehmustettua pantaa, nahkapantoja ja eniten käytössä olevat Hurtan pannat.


Tässä kuvassa näkyy vähän leluja. Erilaisia palloja. naruja, patukoita ja muuta sälää. Löytyy myös pallonheitin, toinen frisbee (se toinen on hukassa), vinkuleluja ja pehmoleluja. Löytyy myös furminaattori, kapula ja Kaukon kuonokoppa. Kauko on opetellut sen käyttöä ja osaa itse jo hienosti laittaa päänsä koppaan ja hengailla sen kanssa. Koppa on ostettu ensi talvea varten kun Kauko lähtee Titon kaveriksi opiskelemaan vetohommia ja tunnetusti kauhulapsi innostuisi herkästi painimaan kesken sinkoilun. 

Kopan kanssa Kaukkis ei pääse tarraamaan Titon upeaan leijonanharjaan (josta kyllä epäilemättä saisi ihan mielettömän hyvän otteen!) ja samalla oppii sen, että nyt tehdään tätä juttua. Eihän Kaukkis ala pahalla ketään murhaamaan, sen mielestä vaan meiningin ollessa kovimmillaan on aina hyvä hetki pistää painiksi. Mutta ei tässä yhteydessä, vetojutut on ihan oma juttunsa ja se pitää pienen pojan oppia.


Siinäpä valtaosa meijän jutuista! Peruslenkillä tytöillä on Ratian pehmustetut pannat ja toisella punainen grippihihna ja toisella punainen Hurtan hihna, Kaukolla on usein noi Joken y-mallin kävelyvaljaat ja oranssi grippihihna. 

Ei mun koirilla mun mielestä edes ole paljon kamaa. Etenkin harrastusvälineiden puolella niin eihän meillä ole juuri yhtään mitään. Onhan tää nyt vähän enemmän kuin jos olis yksi panta ja hihna per koira ja yksi tennispallo. Mutta ihan perussetti mun mielestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti