maanantai 20. tammikuuta 2014

100cm x 180cm kokoinen panostus

Kävin meinaan ostamassa Tarjoustalosta pienen pätkän käytävämattoa. Meillähän tosiaan on parkettilattia ja se on koirien kanssa hankala jo siinäkin mielessä, että pitoa ei ole lainkaan. Niinpä apuun riensi jo pitkään hankintalistalla ollut palanen mattoa.

Eihän tuo kovin iso palanen ole, mutta ihan riittävä kotipuuhasteluun. Tänään heti testattiin mattoa. Kaukon kanssa tehtiin ihan muutaman pikkuaskeleen seuruuta ja käännöksiä. Takapalkalla muutamat istu-maahan -vaihdot ja lopuksi paikkamakuuta aika tiheillä namipalkoilla. Ainiin ja muutamat kapulan pidot myös.

Sen jälkeen Kauko muisteli, että kuinka kevythäkissä käyttäydytään sen aikaa, kun kaverin kanssa tehdään juttuja. No hei, sehän on Kauko, joten se pötkähti makuulleen häkkiin ja paino nenän ruttuun verkkoa vasten. Hyvää harjottelua hallitreenejä ajatellen, koska kevythäkkiä tullaan siinä hyödyntämään, kun aina vähintään kaksi koiraa mulla oletettavasti tulee olemaan sitten mukana.

Bean kanssa otettiin paikallaan seisomista. Käppäilin Bean ympäri niin lähellä, että sen loputtomasti huiskiva häntä osu mua jalkoihin. Heiluttelin käsiä, hypin ja pompi ja sen sellasta. Siinä se seistä törötti tasajaloin tukevasti. Ja tää ei tosiaan ole ollut Bealle helppoa päästä tähän pisteeseen, joten ollaan hiiiirmuisen ylpeitä pienestä tirriäisestä! Sama tehtiin myös istuen ja maaten.

Maton lisäksi ostin ihan perinteisen pesuvadin ja sen päälle leikkaa liimaa askartelin palasen mattoa siihen ulkopuolelle pohjaan. Että voi sitten pistää sen nurinpäin lattialle ja käyttää sitä jumppaan ja temppuiluun. Se pysyy hyvin pystyssä ja matto tuo siihen pitoa tassuille. Huomenna varmaan saadaan testattua se kun tänään ootellaan liiman kuivumista. :)
1 kommentti: