maanantai 6. tammikuuta 2014

Kauko ja Bea seikkailemassa

Nova ja sen mustavalkoset vei meijät tänään seikkailemaan. Ensin matkattiin veneellä. Bea oli aivan elementissään ja nautiskeli ilmavirrasta nenässä ja ilosesti piti naamaansa tuulessa. Kaukolle kerta oli ensimmäinen ja pienellä kannustuksella sinne se pujahti veneeseen eikä ollu lainkaan hädissään, korkeintaan pikkusen jännitti, koska eihän isot miehet pelkää. Mitään.

Sitten saavuttiin saareen, jossa meitä sitten johdatettiin pitkin metsiä ja kallioita. Koirat juoksentelivat ja painivat, molskivat rantavedessä aina tilaisuuden tullen ja voi että, kyllä oli niin mukavaa! Antaa sumuisten ja tärähtäneiden kuvien sekä videoiden puhua puolestaan. :)

P.S. Kaukosta on aina paljon poseerauskuvia, koska se on hyvä siinä. Se on kaunis ja kameran noustessa mun naaman eteen se ottaa aina ton saman ilmeen. Kuvaajan unelma. <3

4 kommenttia:

 1. Totilla on tommonen erikoisempi leikkityyli :D Hauskaa näytti olevan. Onnea olis oma saari!

  VastaaPoista
 2. Totti oli jo niiiin väsynyt, ettei jaksanut enää kuin möyriä maassa ja kieriä tilaisuuden tullen. Ei häntäkään enää pysynyt ylhäällä, mutta leikittävä oli.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Birrellä alkaa ainakin kalenterin mukaan olemaan juoksut aika lähellä niin en viitsinyt ottaa sitä mukaan Titon ja Totin kiusaksi. :) Tuksu sai kyllä onneksi ihan omaa mummojen ohjelmaa. ;)

   Poista