sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Bean kolmas päivä leikkauksen jälkeen

Toipilaalle kuuluu pelkkää hyvää - jos ei lasketa sitä, että sillä on ihan supertylsää! Eilisen kakkaustoivepäivityksen jälkeen myöhään illalla käytiin vielä iltapissalla ja hiphuraa, Bea kävi ihan normaalisti kakalla, jee!

Sen sijaan on myös ikäviäkin kakkauutisia, koska Kaukolla on maha aika rajusti sekaisin enkä yhtään tiedä miksi. :( Latasin Kaukoon kahta eri maitohappobakteerivalmistetta veteen sekotettuna ja nyt toivotaan, että menee ohi yhtä nopeasti kuin alkoikin. Muuten jää Kaukkikselta huominen hallivuoro väliin, ei sinne voi kipeällä ja tyhjällä masulla lähteä riekkumaan. Jos näin käy ja maha jatkaa vihoitteluaan niin vietämme huomenna hallilla laatuaikaa Rouva Porokoiran kanssa.

Kaukoa huolestuttaa...
Bea joutui eilen vihdoin ja viimein alottamaan harjottelun kaulurin kanssa. Olin taas aivan suotta aliarvioinut Bean kyvyn suoriutua tämmösistä tilanteista. Ei se kovin onnellinen koira ollut ämpäri päässään, mutta ei se mitään kilareitakaan vetänyt. Vaikka se vähän ikävä kapistus onkin niin sen kanssa pystyy käymään maaten ja nukkumaan levollisesti. Edelleen nukuin viime yön sohvalla, mutta Bealla oli kauluri päässä, joten saatoin muutaman tunnin jopa oikeesti nukkua. Siinä se aamulla retkotti kyljellään ketarat suorana ja ihan rennosti nukkui. :)

Haavan punotus on lähteny laskemaan ja näyttää edelleen menevän koko ajan paremmaksi. Nyt kun vielä Kaukon masu saadaan kuntoon niin ollaan kovassa nousukiidossa.


1 kommentti:

  1. Onpas komeita ja vauhdikkaan näköisiä koiria sulla :) Itse aloin noin viikko sitten pitämään blogia, joten harjoittelen vielä sen käyttöä ja muokkaamista sekä postausta.
    Tässä blogilinkki jos haluat käydä kurkkaamassa :)
    http://amerikanbulldogginero.blogspot.fi

    VastaaPoista