lauantai 22. maaliskuuta 2014

Nouto-ongelma

Onneksi enemmän semmosta humoristista laatua oleva. Kaukon kanssa kaivettiin namit, naksutin ja pitkästä aikaa noutokapula esiin. Kapulan pitohan on ihan pikkulasten hommaa niin Kauko näppäränä poikana nappas kapulan suuhun ja iski pakin päälle!

Peruutus on viimesimpiä uusia temppuja, joita on harjoteltu ja Kaukon pienessä päässä nämä kaksi asiaa nyt sitten ajattelivat yhdistyä. Hirveellä vauhilla kapula suuhun ja peruuttaen toiseen päähän huonetta. Miten musta jotenkin tuntuu, että tässä ei joku "ihan" täsmää?

Naurussa oli aika paljon pitämistä ja sillä välin Kauko otti pienet turhaumaraivarit. Se yritti kaikkea mahollista ja kapula lenteli pitkin seiniä ja yhtäkkiä tuli kauhea kiire juomaan. Sitten sujuikin jo alkuperäisen suunnitelman mukaan ilman pakkia. Nosto lattialta, rauhallinen pito istuen. Oikein näppärä poika!

Pari kertaa otettiin myö sivulletuloa kapula suussa, toi kahden asian samanaikainen toteuttaminen kun tuntuu olevan niin vaivatonta. Ja niinhän se oli tässäkin asiassa. Ensin piti vähän harkita voiko tätä liikettä tehdä kapula suussa, mutta lopulta kiepsahti aina yhtä näppärästi sivulle kapulan kanssa.

Birre ja Bea osoittivat omilla vuoroillaan olevansa ihan konkareita tässä(kin) asiassa. Bea jopa niin tunnollinen, ettei malttanut pudottaa kapulaa lattialle vaan yritti pitää kapulaa ja syödä namia samaan aikaan. Birren mielestä koko homma oli aika tylsää, koska se on osannu tän jo pikkulapsesta asti.

Meillä alkaa Kaukon kanssa huomenna tokon alkeiskurssi! Koulutuskertoja on joka sunnuntai kesäkuuhun asti, eli muistaakseni 7 kertaa siinä saadaan kasaan. Ja mua jännittää jo nyt. Kauko osaa onneks vaikka ja mitä, mutta tää mun jännittäminen on ihan naurettavaa. Sinne mennään oppimaan! Jos ei osaa tai joku antaa erilaisia vinkkejä niin eihän siihen nyt herranen aika maailma lopu!

Sitä ajatellen käytiin Kaukon kanssa Murren Murkinasta ostamassa pussillinen Koulutuspaloja. Broiskun kivipiira ja sydämet on niin suuren suuren suuren suurta herkkua, että huomenna ainakin esitetään osaavamme, vaikkei oikeesti osattaiskaan. Niiden namien eteen Kauko opetelee sekunnissa vaikka kärrynpyörän. :)

2 kommenttia:

  1. Tottikin osaa peruuttaa kapulan kanssa. Mutta ihan toisesta syystä tosin. Se ei vaan todellakaan ole tuomassa sitä takaisin. :D

    VastaaPoista
  2. Meilläkin harrastaa nuorempi tuota kivojen muiden taitojen tarjoamista, jos ei tarpeeksi nopeasti (eli just samantien) palkkaa tai edes kehua tule uutta opetellessa. Just peruuttaaminen on ihan vakio joka paikkaan, samoin "pyytäminen" eli etutassut ilmassa istuminen ja maahanmenoa voi myös kokeilla aina.

    VastaaPoista