sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Hallikauden päätöskisat 26.4.2014 - videoita!

Kyllä. Me pidettiin eilen kisat. Osallistujia oli ihan mielettömän paljon, meinaan paikalla oltiin minä, Mari ja Nova. Eli aika kovan tason kisat ettenkö sanois! ;)

Nova teki meille kymmenen esteen radan ja kyllä, se on pisin yhdistelmä esteitä mitä mä olen koskaan edes suunnitellut tekeväni. Ja niin me siellä tutustuttiin rataan ja suunnittelin kaikki ne hurjat ohjauksetkin ihan oikein. Enää ei puuttunut kuin toteutus. Kuvattiin jokaisen koiran ensimmäinen kylmiltään vedetty suoritus ja kartoitettiin ongelmakohdat. Harjoteltiin niitä vaikeita asioita muutaman kerran ja sitten kuvattiin "kisasuoritus".

Kauko, osa 1

Ensinnäkin, ohjaaja näyttää koppakuoriaiselta "juostessaan". Ongelmaksi tuli, kuten Nova rataa suunnitellessaan ennustikin, toi esteen 7 takaakierto (onko se takaakierto..?). Sitä sitten pari kertaa rautalangasta taivutellen harjoiteltiin ja toisella kierroksella saatiinkin jo onnistuminen.


Kauko, osa 2

No näin se sitten lopulta suju. Kauheella varmistelulla ja varman päälle pelaamisella, mutta onnistuttiin! 


Bea, osa 1

No sehän ei sitten sujunu alkuunkaan. :D Bea karkasi A-esteelle, 6-7 ei sujunut edes huonosti ja Bea keksi kaikkea tärkeempää tekemistä. 


Bea, osa 2

Vinkupallosta haettiin vähän motivaatiota ja fiilistä, kyllä lähti sujumaan! :)


Meillä oli ihan valtavan hauskaa ja saatiin onnistumisia. Talven hallikausi on saatu purkkiin ja siirrytään ulkokentille nauttimaan Suomen kesästä. Olen uhonnut kesällä meneväni mölleihin Birren kanssa enkä näe mitään syytä miksen voisi sitä toteuttaa. Pitäähän elämässä huumoria olla! :)

P.S. Meidän uskollinen kuljetusyksikkö Polo on päivitetty isompaan. Kelpaa sitten kuskailla koiria! Autosta lisää täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti