sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Bean päivä!

Aamulla herättiin ennen seitsemää. Ajattelin itse mennä salille, mutta lähtöä tehdessäni en saanut sysättyä mielestäni siinä vieressä intoa täynnä häntää huiskivaa Beaa. Kuntosali sai jäädä ja lähdettiin tirriäisen kanssa kahdestaan pyörälenkille. Kuuden kilometrin hyvin reippaan ravaamisen jälkeen Bea oli hyvin hyvin iloinen.

Kotona muistin katsoneeni tänään olevan yksi mätsäri tossa puolen tunnin ajomatkan päässä Hyvinkäällä. Niinpä pakkasin autoon edelleen iloisesti jaloissa huiskivan Bean. Paikanpäällä oltiin ensimmäiset ilmoittautumassa ja sen jälkeen leppoisasti istuskeltiin varjossa sen 1,5h ennen kehien alkua. Koska Suomen kesä on aina yhtä ihana, niin saatiin semmonen muutaman minuutin megavesisade. Ja sitten paistoi taas aurinko. Eipä tuo haitannut mitään, piristi mukavasti. :)

Bean kanssa oltiin tottakai monirotuisten ensimmäisessä parissa ja Bea oli niin Bea. Se seisoo luonnostaan niin ryhdikkäästi, ettei sitä tarvitse asetella mitenkään. Tuomaria tervehdittiin iloisesti ja avoimesti ja juostessa se liikkui juuri niin kuin se aina liikkuu - kauniisti! Saatiin punainen nauha.

Monirotuisia oli vain viisi, joten nopeasti päästiin asioissa eteenpäin. Punaisten kehässä oli vain kaksi koiraa ja TÄTTÄRÄÄÄÄÄÄÄÄ Bea voitti! Niinpä sitten monirotuisten omaan BIS -kehään. Ympyrää juostessa kehuin tota koiraa ihan koko sydämestäni, kuinka hieno ja kaunis pieni mammantyttö se onkaan. Siinä se ravasi ryhdikkäästi, mutta lennokkaasti ja tuijotti suoraan eteenpäin.

Tuomari kehui Bean olevan ihastuttavan iloinen ja avoin ja erityisesti mainitsi liikkeiden olevan tasapainoiset ja kauniit. Bea siis voitti myös BIS-kehän! Näin ollen Suomen Snautserikerhon järjestämässä mätsärissä tänään Bea oli monirotuisten PUN1 BIS1! Hurraaaa!6 kommenttia: