sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kun maalaistollo mätsäriin lähti

Tänään käytiin Kaukon kanssa mätsärissä Järvenpäässä. Ollaan oltu tommosessa koiratapahtumassa viimeks viime syksynä, joten ehkä vähän jännitin miten mökkihöperöitynyt Kauko suhtautuu suureen koirajoukkoon. Me lenkkeillään niin paljon semmosiin aikoihin ja semmosissa paikoissa, ettei ihan kauheesti tuu törmättyä toisiin koiriin.

Paikalle saavuttaessa Kauko puhahti kerran. Ja se koko show oli sitten siinä. Häntä pystyssä ja koripallot kainaloissa se jakso hetken aikaa tepastella, mutta ei remponut hihnassa tai puhkunut sen enempää. Istuskeltiin nurmikolla ja mielettömän kesäisen sään ansiosta (tai takia) osallistujia oli PALJON. Saatiin siis odotella aika kauan.

Kaukon kanssa oltiin heti ensimmäisessä parissa ja Kauko sai punaisen nauhan. Punaisten kehässä kuitenkin saatiin vain lämmintä kättä ja kiitokset, ei siis sijoitusta. En yhtään ihmettele, Kaukon mielestä oli ihan sula mahdottomuus juosta rennosti eteenpäin, kun takapuolessa kiinni juoksi ihan vieras koira. :)

Kaukon mielestä oltiin toko-kokeessa.. :)

Kauko tervehti tuomaria korrektisti ja
hillitysti...NOT!

Vaatimatonta porokoiran hipsutusta...


Odotellessa Kauko oli melko levoton. Pyöri, piippaili, söi ruohoa eikä pystynyt kunnolla rauhottumaan. Mutta ei se mitään, tästä se taas lähtee ja ulkotreenikausikin alkaa niin saa taas rutiinia tähän muidenkin koirakoiden olemassaoloon. :)

Palkinnoksi monen tunnin tylsäilystä Kauko pääsi ensimmäistä kertaa uimaan tälle kesää. Kuumuudessa läkähtynyt koira nousi viileässä vedessä ihan uusiin sfääreihin! Teki selvästi hyvää. :)

RRRRRAVISTUS!

1 kommentti:

  1. Hyvä te! Me ollaan niin ylpeitä erityisesti Jonnan osuudesta. Kaukohan hoitaa noi hommat vasemman takatassun tönäisyllä :D

    VastaaPoista