torstai 8. toukokuuta 2014

Vain kaksi koiraa - missä on Bea?!

Mulla on tällä hetkellä kotona vain kaksi koiraa - molemmat porokoiria. Mutta missä mahtaa olla Bea? Noh, Bea on koekaniinina. Kaveri kärsii koirakuumeesta ja on jo pitkän aikaa toivonut koiraa hoitoon. Koska valeraskauden takia Birrellä on taas ongelmia tassujen kanssa ja niitä pitää hoitaa useamman kerran päivässä niin kauniisti pyytämällä ystävä sai sitten Bean luokseen.

Ja tää ei sitten ole todellakaan mulle mikään helppo juttu! Kauko ei ole koskaan ollut muualla hoidossa, Birre ja Beakin vaan muutamia kertoja. Mulle ei siis ole tosiaan mikään ihan rutiinijuttu antaa koiriani muiden käsiin!

Eilen käytiin yhdessä kävelyllä ja kerroin miten Bea toimii ja miten sen kanssa toimitaan. Ei mua sinänsä huolestuta. Luotan kyllä, että kun ystäväni on jo Birren nuoruudesta lähtien kuunnellut mun paasaamista siitä, miksi EI moikata hihnassa ja miksi EI mennä koirapuistoon, niin se myös pitää. Ne on ne tärkeimmät asiat.

Muutenhan Bea on aika vaivaton. Se ei suuremmin piittaa muista koirista tai ihmisistä, sitä voi pitää vapaana ja se heittää vaikka kärrynpyöriä namien saamiseksi. Varoitin jo ennakkoon, että se koira haluaa aina todella lähelle. Niinpä sain eilen illalla raporttia, miten Bea on kotoisasti hakenut nukkumapaikkaa sohvalla maanneen ihmisen rinnan päältä. Bea tahtoo rakkautta. :)

Tänään puhuttiin puhelimessa ja kaksikko oli juuri lenkkeilemässä. Ilmeisesti kaikki on siis hyvin. Vaikka ehkä kukaan muu tässä maailmassa ei osaakaan pitää mun koiria hengissä...

Härvääjän puuttuessa talosta on Kauko saanut painostettua Birren leikkimään kanssaan. Kyllä, luitte aivan oikein! Todistusaineistoa:

4 kommenttia:

 1. Moi! Nää sun postaukset on ihan huippuluettavaa ja on aina kivaa huomata, että tänne on tullut uusi teksti. Mutta yksi ongelma mun kohdalla näissä on. Luen nimittäin blogiasi kännykällä, eikä nuo videot ikinä lataudu sillä tavalla, että näkisin ne vaan tuossa on vain sellainen tyhjä laatikko. Eli onko videoita mahdollista saada myös jonain linkkinä, vai pitääkö mun vaan mennä koneen kautta aina katsomaan videot, jos niitä haluan nähdä :-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan kääk! Eikö se sitä ruutua painamalla edes avaa sitä erikseen YouTubeen? Onko eroa selaatko tätä mobiili- vai täysversiona? Voin yrittää jatkossa muistaa laittaa aina linkin erikseen! YouTubesta pitäis löytyä mun kanava ihan nimellä Jonna Räisänen niin sieltä näkee niitä tähän asti ladattuja aikajärjestyksessä. :)

   Poista
  2. ei avaa mihinkään :-/. Kiitos:-) katson tähän astiset videot siis youtubesta:-)

   Poista
 2. Kätevää kun on tulppa suussa. :D

  VastaaPoista