lauantai 12. heinäkuuta 2014

Toipilas nimeltä Birre

Vihdoin ja viimein torstaina oli Birren sterilointi. Saadaan nyt ihan uus jännityksen aihe siitä, kuinka hormonitoiminnan tasaantuminen tulee vaikuttamaan näihin vuosia riesana olleina tulehduksiin. Itse leikkaus oli sujunut hyvin ja noh, Birre on Birre eikä sen helpompaa potilasta olekaan. Nyt sen luontaisesta rauhallisuudesta on enemmän kuin suurta hyötyä!

Leikkauspaikka on sama, jossa Beakin leikattiin, mutta lääkäri oli eri. Myös leikkaushaava on eri näköinen kuin Bealla. Se on pidempi ja kulkee vatsan keskilinjaan verrattuna vinosti. Beallahan se oli semmonen pieni ja suora haava. Mutta ei sen puoleen, silti oikein siisti haava!

Uni tuli! Taustalla tohtori Nipsu, joka sai samalla reissulla
rokotukset.


Täytyy ottaa tosta koirasta "kehityskuvat". Se on tällä hetkellä kahden kuukauden valeraskauden jäljiltä karvaton, lihakseton ja laiha, vaikka syö enemmän kuin Kauko. Nyt alkaa semmonen Birren elvytysprojekti, ettei oo tosikaan. Toivottavasti Tuksu sais ihan uutta virtaa elämäänsä leikkauksen myötä. <3

2 kommenttia:

  1. Hei! Voisiko sinulle lähettää sähköpostia? Itselläni on juuri pian 8vk vanha porokoirauros ja haluaisin kysyä hieman enemmän asioista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, laita vaan. Vaikkapa raisanen.jonna@gmail.com

      Poista