torstai 25. syyskuuta 2014

Yksin kotona, osat 2 ja 3

Yksin kotona, osa 1 oli lyhyt kokeilu saada Kauko osaksi laumaa täysipäiväisesti ja unohtaa kaikki portit. Lyhyt ensimmäinen tunnin mittainen kokeilu sujui täydellisesti ja seuraavana päivänä oli osa 2, joka kestikin jo monen monta tuntia. Saapuessani kotiin tilanne oli sama, ei mitään tuhottu ja koirat makoili sohvalla ja matolla.

Tänään oli vuorossa osa 3. Palattuani omien treenailujeni parista odotti kotona ensimmäistä kertaa jotain tuhottua. Kaikessa järkytyksessäni ja raivossani unohdin ottaa kuvankin. No vitsi vitsi, siis se raivo ja järkytys, kuva kyllä unohtui oikeasti. Meinaan joko Kauko tai Bea oli silpunnut kaksi nenäliinaa eteisen matolle.

Samaisella pöydällä olisi tarjolla pinoittain lehtiä, laskuja ja pari kirjaakin sekä muuta sekalaista sälää, mutta toinen sankareista on keksinyt pölliä siitä jotain hiton nenäliinoja?! Birrellä olis pari kikkaa opetettavana noille omasta nuoruudestaan, kuten miten tuhotaan kokonainen sänky, pöytä tai sohva. Reppanat nykynuoret nysvää jonkun säälittävien nenäliinojen kimpussa..

En koskaan saanut selville kumpi tämän julman tuhmuuden oli toteuttanut, koska molemmat näyttivät siltä, että maailma tippuu niskaan ihan hetkenä minä hyvänsä. Voi jos olisivat tajunneet kuinka rajusti taistelin naurunpyrskähdyksiä vastaan keräillessäni onnettoman kourallisen sitä nenäliinasilppua matolta. Lähes liikuttavaa tuhoamista. Miettikää nyt, nenäliinoja.

Perjantaina on suuri päivä, kun maailman iloisin ja rakkain pieni Bea täyttää jo viisi vuotta! Tottakai Bea saa oman juhlapäivän blogikirjoituksensa, mutta miten toivonkaan saavani viettää vielä niin niin niin monet syntymäpäiväjuhlat ton rasittavan ihanan räveltäjän kanssa. <3 Ja seuraava iso päivä onkin vain reilu pari viikkoa Bean synttäreiden jälkeen, kun Rouva Porokoira täyttää jo peräti seitsemän vuotta. Huhhuh, vain vuosi viralliseen veteraani-ikään?! Tässä on pienen ikäkriisin paikka - siis mulla.

Bea 7kk

4 kommenttia:

 1. Eikä! Nää on kans nimenomaan just nenäliinavarkaita ja tietty myös tuhoajia! Miks just nenäliinat, tarjolla ois vaikka mitä muuta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tuntuu kivalta suussa? :D Kun on niin semmosta pehmosta hötöä. :D

   Poista
 2. Voi nenäliinat! Pitäisköhän mun alkaa laittaa nenäliinapaketteja otollisiin kohtiin asunnossa niin jäis suurempi irtaimisto ehkä syömättä ;) Vuoden vanhaksi kääntyvä labratornaattori tuntee suurta askarteluntarvetta yksinollessaan - toivon että tää on ohimenevä murrosvaihe ja loppuu ennenkuin koira kaivaa tiensä seinän läpi naapuriin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäähän sitä pientä askarreltavaa aina olla. ;D Mun Birre tuhos 1-1,5v asti ihan helvetisti vaikka tein mitä tahansa. Sit kaikki loppu täysin ku seinään ja sen jälkeen ei ole tehnyt mitään pahojaan ja voin vannoa lähes varmasti ettei se rikkoisi missään mitään...

   Poista