perjantai 24. lokakuuta 2014

Laiskottelijat

Voi kuulkaas, me ei tehdä enää nykysin yhtään mitään! Meidän ihan oikea treeniahkerointi on tällä kesä-syksy -akselilla rajoittunut yksiin treeneihin Ojangossa. Kelatkaa sitä, YHDET AINOAT AKSATREENIT! Ja mä hämmästelen, että kun ei edes toi Tuksu 7v ole kisakunnossa. Miksiköhän?! Tokon osalta virallisten treenien saldo on pyöreä 0.

Mitä me sitten ollaan tehty? Päivittäin jotain. Toisina päivinä enemmän ja toisina vähemmän. Joskus se voi olla vaan joku helppo temppu tai pelkkää odottamista ruokakupilla. Joskus kaivetaan ihan naksutin ja pussillinen nameja ja istutaan olohuoneen matolle opettelemaan jotain turhaa ja hyödytöntä, mutta hauskaa. Ne pienet hetket voi olla muutaman metrin seuruuta ennen vapautusta leikkimään ulkona tai kesken lenkin lyhyttä paikkamakuuta tai ohjauksia puita kierrellen.

Koirat on vaikuttaneet silti kohtuullisen tyytyväisiltä. Kun tulen kotiin niin sohvalla ja olkkarin matolla pötköttelee ihan rennosti koiria pitkin ja poikin. Suurimmat tuhot taitaa olla se silpuksi nypitty nenäliina ja arvon herra Nipsu kantelee välillä mun kenkiä pitkin kämppää. Niitä ei rikota, mutta ne levitetään. Naapurit eivät ole edelleenkään myöskään maininneet minkään sortin metelistä, joten uskallan olettaa täällä olevan hiljaista päivisin.

Blogit on jääneet aika vähälle huomiolle, kun elämässä ruudun tällä puolen on pitäny aikalailla kiirettä. Silleen ihan vaan hyvällä tavalla! Mutta blogiin se kostautuu aina ensimmäisenä. Olis ihan valtavasti kerrottavaa ja samalla kuitenkin ei oikein mitään kovin tärkeää. Koirillahan ei ole mitään asiaa sänkyyn ja joka aamu mä herään mitä ihmeellisimmistä asennoista, kun olen yrittänyt mahduttaa itsenikin koirien sekaan.

Ei olla tehty yhtään mitään suunnitelmia loppuvuodeksi, eikä edes meinata tehdä. Nautitaan elämästä ja jatketaan tätä rentoa fiilistelyä. :)

Officekoira Bea. <3

"Ei koiria sänkyyn"

1 kommentti:

  1. Hetkinen, tänään on treenattu. Mä treenasin Napun tänään!

    VastaaPoista