sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Birren allergiaoirepäivitys

Eilinen possusta saadun allergisen reaktion kanssa painiminen jatkuu. Birre-parka ei nukkunut yöllä. Se piti päätä ylhäällä koko yön, varmasti kaulan ja naaman iho on niin kamalan kipeänä, ettei kärsi painaa mitään vasten.

Aamuyöllä heräsin Birren levottomuuteen ja piipitykseen. Unenpöpperössä siinä sitten laiteltiin rasvoja iholle ja taisi siinä yksi allergialääkekin tipahtaa kurkusta alas - koomastani huolimatta annoin sen sentään edes oikealle koiralle! ;) Pakotin Birren makuulleen oikealle kyljelleen, koska siltä puolelta sentään naaman iho on ehjää. Pidin kylkiasennossa siitä alemmasta etujalasta kiinni, jotta koira ei päässyt ylös.

Ehkä tunnin päästä havahduin siihen, että pidän edelleen kiinni Birren etutassusta ja se nykii rajusti mun kädessä. Itseasiassa, kaikki tassut nyki ja varpaat kipristeli - Birre nukkui. Se oli vihdoin ja viimein saanut unta ja oli ilmeisen syvässä unessa jalkojen nykimisestä ja suusta kuuluvan örinän perusteella. Se oli lohdullinen näky, kun pitkin yötä olin heräillyt vaan katsomaan puolinukuksissa nuokkuvaa koiraa, joka ei vaan laske päätään alas.

Äsken Birre sai taas uuden napin, koska alkoi olla taas selkeästi levoton. Iho on jo paljon parempi, vaaleampi ja kuiva. Paikallista kutinaa helpotettiin nyt hydrocortisonilla. Nyt Birre on taas rauhallisena makoilemassa omalla paikallaan yöpöydän alla ja olo näyttää ainakin siedettävältä. Päätään ei kyllä vieläkään vapaaehtoisesti laske alas. :( Voisikohan siihen auttaa joku haavaside tai vastaava? Täytynee käydä pitkästä aikaa apteekin kautta..

Taidan pakata armeijan kyytiin ja huristella pitkälle metsälenkille niin saa Birrellekin vähän myös muuta ajateltavaa kuin arka iho ja kutinat. Kyllä tää on hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti