sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Jalkapallohuligaani

Laitellaan nyt näitä videoita sitten, kun materiaalia on kertynyt. Tänään erään kentän laidalta sattu löytymään vanha rikkinäinen jalkapallo. Se kaikki on totta, kun olen kertonu miten rauhallinen ja kiltti koira Birre on. Sehän on suorastaan tylsä. Paitsi kun kaivetaan esiin jalkapallo. Toi helvetin sekopäähullu on purru mua käsiin ja jalkoihin, kun oon väkisin kiskonu siltä palloa pois. Ja jos olen saanut sen siltä pöllittyä ilman hampaita niin se hullunkiilto silmissään jahtaa mun pohkeita ja yrittää raadella mut.

Videolla kuuluu kerran kohdassa 1:11 kun arvon huligaanilla menee herne aika syvälle nokkaan. Ja siinä on selitys sille, miksi en ikinä antais Rouva Porokoiran pelata fudista muiden kuin oman lauman koirien kanssa, siinä olis oikein lupaava alku konfliktille. Mutta tää oma jengi tietää jo rouvashenkilön huligaaniraivarit eikä sille anneta kovinkaan suurta arvoa. Aina sitä silti tän lajin parissa on hyvin skarppina kuulolla siltä varalta jos Tuksulla sattuskin menee koko pussillinen herneitä nenään kerralla. Toistaseks kaikki nää vuodet se on ollu vaan tota räkimistä ja kiroilua. Maailman tylsimmässäkin koirassa on se pimeä puoli. ;) Ja tota huudon määrää...


2 kommenttia:

  1. Hei, haluisitko kirjottaa joku kerta siitä, millaista elämä on kolmen koiran kanssa? =) Miten kolmannen koiran tulo on muuttanut arkea, onko koirat alkaneet käyttäytymään enemmän "laumana" kuin ennen? Olis tosi mielenkiintoista kuulla aiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan ehdottomasti pohdiskella aihetta tänne! :)

      Poista