maanantai 22. joulukuuta 2014

Rauhallista Joulua

Kiirettä on pitänyt. Kirjoittelen muun muassa Birren terveyskuulumisia paremmin varmaan tossa pyhien aikaan, kun on saatu levättyä ja syötyä oikein kunnolla ja on aikaa rauhoittua viettämään omaakin aikaa.

Mutta lyhyesti voin kertoa, että Birre voi hyvin. Masusta ei koskaan tullut ulos mitään tavallisesta poikkeavaa, joten tukoksen syy jäi vähän mysteeriksi. Kortisoniannostus on tiputettu puolikkaaseen tablettiin kerran päivässä (aluksi kaksi tablettia päivässä) ja Tuksu on nähdäkseni hyväntuulinen. Kortisonin aiheuttama janotus on lähtenyt helpottamaan, mutta jatkuva nälkä riivaa pientä porokoiraa sekä lihasten katoaminen.

Toivotaan, että kun tästä vielä saadaan vähennettyä annostusta puolikkaaseen tablettiin vain joka toinen päivä niin tämäkin vähän helpottaa ja saadaan lihaksetkin takaisin. On panostettu ruoan laatuun ja jumpataan lihaksiin kevyesti eloa. Tänään satanut lumi teki Birrestä hyvin iloisen ja riemastuttavan äänekkään. Porokoira on talvikoira. <3 Junioriosaston kanssa ajateltiin käydä kokeilemassa vähän pulkanvetoa, mutta muuten otetaan vaan rennosti ja nautiskellaan vihdoinkin saadusta lumesta.

Meidän laumamme toivottaa herkullista, rauhallista ja rentouttavaa Joulua <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti