torstai 2. huhtikuuta 2015

Hauskanpito on ihan oma lajinsa

Viime lauantaina vietiin ihan viittä vaille talvikauden viimeisiä hallivuoroja. Jostain syystä, jota en enää kykene muistamaan, olin vähän huonolla tuulella ja päätin, että tänään ei olla kouluttamassa - tänään ollaan pitämässä hauskaa.

Jokainen sai tehdä juuri sitä missä on hyvä. Kaukon kohdalla se tarkoitti luonnollisesti ampumista putkesta putkeen hirveän huudon kera. Bea sai tehdä niitä niin kovin hienosti oppimiaan keppejä. Entä Rouvashenkilö? Voi ette uskokaan. Namialustan vauhdittamana Birre teki ensin samaa pikkurallia kuin Kaukokin. Maailman ihanin Nova otti Birren treenit hoitaakseen ja tiedossa on lähipäivinä monen minuutin pituinen video silkkaa hauskuutta ja naurua! Mobiililaajakaistalla vaan toi lataaminen on niin kovin hidasta, että tässä on koko viikko kamppailtu videon lataamieksi, mutta toistaiseksi tuloksetta.. Mutta ihan pian!

Tähän hätään nyt kuitenkin edes joku pätkä liikkuvaa kuvaa. Eniten mua riemastuttaa Bean kepit, joita sille ei ole koskaan opettamalla opetettu. Sitä on juoksutettu vinokepeillä eestaas kahden ohjaajan voimin molemmat palkaten kummassakin päässä. Ei siis mitään oppikirjamaista suoritusta, koska hei, ei ole meillä niin väliksi. Suoria keppejä Bea teki muutaman kerran (siis oikeasti muutaman kerran, ei muutamalla treenikerralla) ja sitten se vaan osas ne. Hakee oikeasta välistä sisään ja saa koko ajan vauhtia lisää.

Olkoonkin, että kasvava vauhti aiheuttaa välillä tilanteen HUPS ja tulee virhe, mutta niin niitä näkyis tulevan ihan myös niille "oikein opetetuille" agikoirille. Tulkoot vaikka sata virhettä, pikkutytön iloinen tekeminen on niin ihanaa katseltavaa, ettei haittaa mitään vaikka tulis sata virhettä. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti