maanantai 22. kesäkuuta 2015

Mielensäpahoittajat kylvyssä

Mitä luulette, olisivatko jättäneet pyörimättä paskassa, jos olisivat tämän tienneet?

Beaa sen sijaan harmitti suuresti, kun muut pääsivät ensin kylpyyn ja mikä tärkeintä, sen jälkeen kuivattavaksi! Ihan vaan harmitusta lievittääkseni jouduin sitten "kuivaamaan" Beaa pyyhkeellä, koska se nyt vaan on sen mielestä ihan maailman eniten ihaninta. Porokoirat sen sijaan eivät ihan järin suuresti arvostaneet tämän operaation yhtään mitään vaihetta.


Kauko on jo pitkään tiputtanut karvaa ja vaikka miten furminoin sitä, niin aina sitä pohjavillaa jostain vaan riittää?! Olin jo suunnitellut peseväni koko koiran, mutta nyt se tällä paskarallillaan itse nopeutti tämän suunnitelman toteutumista. Niinpä seuraavana aamuna Kaukon pohjavilla suorastaan räjähti irti! Sitä alko pursuamaan ihan järjetön määrä ja kun harjasin sen, niin karvaa tulvi ihan järjetön määrä. Mutta sitten tuli taas hieno ja kiiltävä päällikarva, kun sen törröttämään nostava pohjavilla oli poissa. Ehkä nyt voi kotonakin imuroida vaan ehkä joka toinen päivä!Arvostamme koirieni kanssa selkeesti hieman eri asioita aina toisinaan.

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus ku luin että pallikarva..:D voi apua:D

  VastaaPoista
 2. Voi pieniä:D Leikitkö koirien kanssa koskaan vetoleikkejä? Mietin vaan että pitäisikö siinä itse voittaa vai antaa koiran voittaa? Jossain sanotaan että ei ehdottomasti saa antaa koiralle voittoa ja jossain että kannattaa antaa koiran voittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne "jotkut lähteet" vissiin väittävät, että koira ottaa johtajan paikan, jos saavat voittaa. Mä taisin esimerkiksi Kaukolle opettaa ensin vahvan noudon ja vasta sitten vetoleikit - sillä seurauksella, että se kyllä innokkaasti vetää lelua, mutta sen voitettuaan raivokkaasti yrittää tunkea saalistaan mulle takaisin, koska noh, nouto on parasta. :D Mutta jos siitä vetoleikistä haluaa esimerkiksi palkkausmuodon, niin se lienee aika välttämätöntä antaa koiran voittaa tai sillä saattaa kiinnostus lopahtaa hyvinkin pian. Joten kyllä, olen antanut koirieni voittaa vetoleikkejä. Jos sitä kautta menetetään se kuuluisa johtajuus niin on vikaa enemmän jossain muualla kuin vetoleikissä. :)

   Poista
 3. ihania kuvia, kannattaa laittaa kuvat isoina (erittäin suuri) kun ne on kumminki noin hyvän laatuisia, ja reunat pois :) Muuten ihana blogi !
  http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista